Spanish Bravas Potatoes with Ole Tapas Aioli & Brave Sauce/ Pommes de Terre Bravas Espagnoles avec Aioli et Sauce Brave Ole Tapas

English: Spanish Bravas Potatoes with Ole Tapas Aioli & Brave Sauce

Ingredients:

  • 1 kg potatoes (preferably frying potatoes varieties)
  • Extra virgin olive oil for frying
  • Salt to taste
  • Ole Tapas Aioli Sauce
  • Ole Tapas Brave Sauce

Instructions:

  1. Start by preparing the potatoes. Peel them and cut them into medium-sized chunks. Rinse the potato chunks thoroughly in cold water to remove excess starch.

  2. In a large skillet, heat enough extra virgin olive oil to cover the potatoes. Once the oil is hot, fry the potatoes in batches until golden and crispy. Remove from the oil and drain them on paper towels. Season with salt to taste.

  3. Once the potatoes are fried and ready to serve, heat Ole Tapas Aioli and Brave sauces according to the instructions on the packaging.

  4. Serve the hot potatoes on a plate and accompany them with Ole Tapas Aioli and Brave sauces for dipping.

Enjoy your delicious Spanish Bravas Potatoes with Ole Tapas Aioli & Brave Sauce, prepared with quality ingredients and ready to serve!

Français: Pommes de Terre Bravas Espagnoles avec Aioli et Sauce Brave Ole Tapas

Ingrédients :

  • 1 kg de pommes de terre (de préférence des variétés adaptées à la friture)
  • Huile d'olive vierge extra pour la friture
  • Sel selon le goût
  • Sauce Aioli Ole Tapas
  • Sauce Brave Ole Tapas

Instructions :

  1. Commencez par préparer les pommes de terre. Épluchez-les et coupez-les en morceaux de taille moyenne. Rincez bien les morceaux de pomme de terre à l'eau froide pour éliminer l'excès d'amidon.

  2. Dans une grande poêle, chauffez suffisamment d'huile d'olive vierge extra pour couvrir les pommes de terre. Une fois que l'huile est chaude, faites frire les pommes de terre par lots jusqu'à ce qu'elles soient dorées et croustillantes. Retirez-les de l'huile et égouttez-les sur du papier absorbant. Assaisonnez avec du sel selon votre goût.

  3. Une fois les pommes de terre frites et prêtes à être servies, chauffez les sauces Aioli et Brave Ole Tapas selon les instructions figurant sur l'emballage.

  4. Servez les pommes de terre chaudes dans une assiette et accompagnez-les des sauces Aioli et Brave Ole Tapas pour les tremper.

Régalez-vous avec vos délicieuses Pommes de Terre Bravas Espagnoles avec Aioli et Sauce Brave Ole Tapas, préparées avec des ingrédients de qualité et prêtes à être dégustées !

Back to blog